Att ta semester som egenföretagare

Att ta semester som egenföretagare

För två veckor sedan så flyttade min familj och jag, till ett superfint parhus. All tid sedan dess har gått åt att måla rum hemma och packa upp flyttlådor och komma i ordning. Vi har dessutom barnen hemma 8,5 vecka denna sommaren pga förskolebyte, så det är intensivt kan man säga 🙂 Däremellan så jobbar min sambo heltid (bortsett från 2 veckors semester) och jag jobbar lite då och då när han är ledig. Men för att vara ärlig så blir det inte mycket jobb just nu. Min förläggare har semester och galleristerna köper inte in ny konst förrän efter sommaren, så jag försöker njuta av att ta det lite lugnt i stället för att känna att jag ska jobba för att jag borde. Det är definitivt något jag behöver jobba på. Denna veckan är jag dock på jobbet två dagar för att ge lite kärlek till min skrivare så att inte färgpatronerna torkar ut. I morgon är tanken att jag ska fotografera in nytt material till några av bilderna jag jobbar på just nu. Jag tror det kommer bli himla fint 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *