Att ställa ut sina bilder

Att ställa ut sina bilder

Det är något av det roligaste jag vet som konstnär, att få ställa ut mina bilder! Eftersom jag mestadels jobbar i ensamhet på mitt jobb och egentligen är en väldigt social typ så är det väldigt härligt att få komma ut och träffa alla som gillar mina bilder. Eftersom jag nästan alltid bara ger en hint i titeln på mina bilder om vad jag vill säga med bilden är det så himla härligt att få höra andras tankar om bilderna och höra vad dom tänker. Min senaste utställning var på Ramhuset i Falun. Dit kom en kvinna som länge följt mig på instagram och det var så himla fint att hon tog sig tiden att komma förbi min utställning. Vi hade ett långt samtal som jag upplevde var väldigt givande både för henne och för mig. Det slutade med att hon köpte med sig min tavla “Forgotten” hem. Så himla fint och det ger mig pepp till att fortsätta att hålla på med det jag gör. För att vara konstnär är verkligen som att åka med en berg- och dalbana. Kanske extra mycket när man är en känslomänniska med alla känslorna utanpå. Då känns det extra bra i kroppen när man fått fin respons på en utställning och kan kapsla in alla fina ord och ta med sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *