Att bygga en måne

Att bygga en måne

Mitt jobb består mycket av problemlösning. Hur ska jag bygga ett objekt? I vilket material? Jag skulle bygga en måne och min första tanke var att det skulle kunna lysa genom månen samtidigt som månen inte får vara platt. Jag gick till Panduro för att försöka komma på vilket material jag skulle använda mig av. Jag fick med mig ballonger och gult silkespapper hem. Först testade jag att skära ut en måne i kartong och tänkte att det kanske gick att stoppa in ballongen där, det gick inte alls!

Jag fick då tänka om och beslutade mig för att göra en måne som inte kan lysa. Jag hittade lite gammal oasis och “täljde” ut en måne.

Sen täckte jag den med gult silkespapper med hjälp av papier mache. Nu väntar jag bara på att månen ska torka så att jag kan fotografera in allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *